Ota yhteyttä

Ostajan opas

Ostajan opas

Hyvällä suunnittelutyöllä ja laadukkailla materiaaliratkaisuilla saat itsellesi keittiön, johon voit olla tyytyväinen vielä vuosienkin jälkeen. Kiinnittämällä huomiota seuraaviin seikkoihin varmistat uuden keittiösi käyttömukavuuden ja kestävyyden :

 

Rungon reunanauhan paksuus

Meillä Mavissa rungot viimeistellään 1,5mm reunanauhalla, ei pelkästään näyttävän ulkonäön mutta myös kovempien kolhujenkin varalta. 

Seinäkaapin runkosyvyys

Ostaessasi Mavi-keittiön saat 300mm syvät seinäkaapit. Taustalevymme on ajettu uraan ja sen osuus runkosyvyydestä on vain 3mm. Näin ollen saat ruhtinaalliset 297mm käyttötilaa syvyyssuunnassa ja me Mavissa voimme taata, että isompikin lautanen mahtuu kaappiin. 

XL-runko

Mavi-Kalusteen XL-runko tarjoaa sinulle huimasti lisätilaa normaaliin runkoon verrattuna. Olemme mahduttaneet laatikostoihimme n. 25% lisätilaa runkokorkeutta hyödyntämällä. Lue lisää täältä.

Teräskuulalaakeroidut, itsestään puhdistuvat kiskot

Valitessasi Mavi-kalusteet saat laatikoihisi kuulalaakeroidut kiskot nylonpyörien sijaan. Lisäksi kisko on itsestään puhdistuva. Nämä ominaisuudet yhdessä tekevät kiskoista markkinoiden kestävimmät. Kiskot ovat saksalaista osaamista ja niitä on valmistettu jo yli 100 miljoonaa paria.

Led-valaistus

Valaisimen valinta on tänäpäivänä helppoa, lähes 90% ihmisistä valitsee välitilansa valoksi led-nauhan. Me mavilaiset tarjoamme sinulle tyylikkään ja helposti siistinä pidettävän ratkaisun integroimalla valot valmiiksi kaapin pohjaan. Lopputulos on viimeistelty ja huomaamaton.

"Maustekaappi"

Liesituulettimen ollessa kaappiin asennettavaa mallia, olemme me Mavissa halunneet kehittää perinteistä maustekaappia ja ottaa hukkatilan kokonaisuudessaan käyttöön. Näin pystymme tarjoamaan sinulle tuplasti enemmän säilytystilaa perinteiseen kaappiin verrattuna.

 

Huomioithan myös, että Mavi-kalusteissa on sekä laatikoissa että saranoissa vaimennus vakiona.