Ota yhteyttä

Kuusihenkisen perheen persoonallinen keittiö

Rock-henkeä ja lapsiystävällisyyttä

Kohde: 1970-luvun omakotitalo Rauman Uotilassa
Tarve: Lapsuuden kodin keittiön päivitys oman perheen käyttöön
Budjetti: 25 000€ sisältäen työt, kodinkoneet, materiaalit ym. Aikataulu: n. 3 viikkoa aina pohjatöistä alkaen täysin valmiiseen keittiöön

Niina ja Timo lapsineen muuttivat Uotilan kotiinsa seitsemän vuotta sitten. Niinan lapsuudenkodista oli tarkoitus tehdä omannäköinen, mutta pidemmällä aikavälillä ja oman perheen tarpeita ensin kartoittaen.

Joka nurkan kattavassa remonttiprojektissa säästettiin keittiö viimeiseksi. Niinan ajatuksiin oli viiden vuoden aikana syntynyt tarkka mielikuva tulevan keittiön ulkonäöstä ja toiminnoista. Messuilla pariskunta kävi vielä katsastamassa uusimmat trendit, jonka jälkeen lopullinen suunnitelma hiottiin valmiiksi Mavissa.

Kun Mavin asentaja oli saanut työnsä valmiiksi, keittiössä oli uusittu lattioita lukuunottamatta kaikki muu. Lopputuloksessa näkee Niinan alkuperäisen vision ja myös perheen päiden persoonallisuuden. Musta kvartsitaso peilinpaloineen, liesituuletin kaupunkisiluetilla, mustat ja valkoiset korkeakiiltoiset pinnat, mustavalkoinen taustalaminaatti. Rohkeita valintoja kaikki! Upea rock-henkinen keittiö kätkee sisälleen taatusti toimivan ja lapsiystävällisen kodin keskipisteen, jonne kuusihenkisen perheen on helppo kokoontua kokkailemaan, nauttimaan ruuasta ja yhdessäolosta.Galleria

Rock-henkinen keittiö
Kivitasoa ei tarvitse varoa
Keittiö on koko perheen keskus
Yhdessä tehdään!
Koko perhe viihtyy
Mustaa ja valkoista

""Viisi vuotta vanhassa keittiössä loi selkeän kuvan tarpeistamme, siksi tiesimme tarkkaan mitä halusimme. Mavissa reagoitiin toiveisiimme, unohtamatta kuitenkaan ammattilaisten näkemystä. Näiden kahden vuoden jälkeen, jona uusi keittiö on meillä ollut, emme muuttaisi mitään!""

Niina Nordvall & Timo Myller, Rauma 2014

Niina Nordvall & Timo Myller, Rauma 2014