Ota yhteyttä

XL-rungolla taiot pienestäkin keittiöstä tilaihmeen. Tämä mullistava runkorakenne mahdollistaa tilan todellisen hyötykäytön, sillä runkoon on saatu mahtumaan 9cm lisää käyttökorkeutta normaalirunkoon verrattua. Ja tämä vain nipistämällä sentit sokkelin korkeudesta. Lue alta, miksi meidän mavilaisten mielestä jokaisen kannattaisi valita keittiöönsä XL-runko.

Lisätila laatikostoissa

Rungon hyötykorkeuden kasvaessa 9cm, on laatikostoissa huomattava määrä lisätilaa normaaliin verrattuna. Sinulla on mahdollisuus saada n. 25% lisää säilytystilaa per laatikosto, kun valitset itsellesi XL-rungon. 

Lisäritilä karusellikaapissa

Korkeampi runkorakenne on mahdollistanut lisäritilän lisäämisen karusellikaappiin. Tämä tuo huomattavan käytännön hyödyn tähän kulmakaappirakenteeseen, kun pyöriviä ritilöitä on kahden sijaan kolme.

Korkeampi uunilaatikko

Voit unohtaa ongelmat uunipeltien sijoittamisen kanssa, kun valitset itsellesi XL-rungon. Tämä uunilaatikko lyö tilavuudellaan laudalta jopa normaalirungon ylälaatikon, sillä laatikkoon mahtuu helposti jopa kattilat ja paistinpannut. 

Lisävarusteet

Korkea ylälaatikko antaa mahdollisuuden myös yläpuolelleen sijoitettaville lisävarusteille, kuten integroidulle leikkuulaudalle tai sisälaatikolle. Näin saat yhden etulevyn taakse huomattavan hyödyn, kun sijoitat esim. kaksi välinelokerikkoa päällekkäin.

 

Olemme niin vakuuttuneita XL-rungon järkevyydestä, että olemme halunneet tehdä tämän sinulle mahdolliseksi mahdollisimman pienin lisäkustannuksin. Saamme tehtyä hetkessä vertailevan tarjouksen XL-rungon ja normaalin välillä, joten älä epäröi kysyä vaihtoehtoja. Tule tutustumaan mahtavaan XL-runkoomme Mavin myymälöihin.

Korkeudessa huimasti tilaa isommillekin purkeille ja purnukoille
Karusellikaapissa yksi lisäritilä ja huimasti lisätillaa
Uunilaatikon korkeus huikea!
Kaksi välinelokerikkoa yhden etulevyn takana
XL-rungon etuja parhaimmillaan
Välinelokerikon päällä mausteet, kätevästi liesitason vieressä tilaa säästäen
Kaikki kätevästi XL-rungon ansiosta juuri siellä missä pitääkin
Mittakuvat XL-rungosta